Tervetuloa lippukauppaan

Osta liput Metropolian musiikin tutkinto-ohjelman oopperaesityksiin ja konsertteihin etukäteen verkkokaupasta.

Maksutavat: verkkopankkimaksu.

Maksun jälkeen liput lähetetään tilauksessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen PDF-tiedostona.


Ennakkolipunmyynti päättyy kaksi tuntia ennen esityksen alkua.


Hyvä asiakas


Tervetuloa Auringon taloon!


Koronavirustilanteesta johtuvat kokoontumisrajoitukset päättyivät  syyskuun lopussa ja konserttisalin kaikki paikat ovat nyt myynnissä. Paikat ovat numeroimattomat. Salihenkilökunta ohjaa yleisön istumapaikoille saapumisjärjestyksessä. Päällysvaatteet voi jättää aulassa olevaan vartioimattomaan naulakkoon tai ottaa mukaan saliin.

Salin ovat avataan yleisölle n. 15 minuuttia ennen esityksen alkua. Esityksen kokonaiskesto on 2 tuntia, sis. 30 min. väliajan. 

Esityskieli suomi, tekstitys suomeksi ja englanniksi.

Terveysturvallisuustoimet esityksissä

Noudatamme esityksissä koronavirustilanteesta johtuvia, kulloinkin voimassa olevia terveysturvallisuusohjeistuksia ja -käytäntöjä.

Tulethan esitykseen vain terveenä. Saavu paikalle hyvissä ajoin ennen esityksen alkua viime hetken ruuhkan välttämiseksi. Suosittelemme kasvomaskin käyttämistä kaikkialla Konservatorion tiloissa. Huolehdithan hygieniasta puhdistamalla kätesi Konservatorion sisäänkäynneillä ja aulassa saatavilla olevalla käsidesillä. 

Tehdään yhdessä turvallinen tapahtuma!

Tilaa ennakko- ja väliaikatarjoilut Palmian verkkokaupasta ennakkoon

Ravintola Konservatorion ennakko- ja väliaikatarjoilut ovat koronavirustilanteesta johtuvien rajoitusten takia saatavissa vain ennakkotilauksella. Pääset tilaamaan tarjoilut tästä linkistä.

Huomaathan, että tilauslinkki kaikkiin esityksiin sulkeutuu viimeistään pe 15.10.2021 klo 14 tai aikaisemmin asiakaspaikkojen täyttyessä.

Auringon talo -oopperan esityksiä koskevat tiedustelut sähköpostitse

musiikki (at) metropolia.fi